Yoga – Groepslessen

De lessen worden in kleine groepen van maximum 7 studenten gegeven zodat er aandacht voor iedereen is en individuele correcties kunnen worden gegeven.

Onze gezellige yoga shala (studio) is uitgerust met een speciale luchtfilter die 99.9% van de onzuiverheden verwijdert.

De duurtijd van de lessen is 75 minuten wat een diepgaander effect heeft op lichaam en geest.

We voorzien kwalitatief, ecologisch en duurzaam lesmateriaal (in de prijs van de les inbegrepen) waardoor je zelf niets hoeft aan te schaffen. Indien je liever jouw eigen yoga-matje en yoga-props gebruikt, dan kan je deze steeds aanschaffen in onze yoga-shop.

Volgende groepslessen worden aangeboden: Beginners, Alle Niveaus en Yin Yoga

Alle niveaus

Dit is de klassieke dynamische Sampoorna Hatha Yoga les die geschikt is voor iedereen.

Beginners worden begeleid en meer ervaren studenten krijgen extra variaties om hun praktijk te verdiepen.

Elke les omvat ademhalingsoefeningen (pranayama), opwarming en stretching oefeningen, yoga houdingen (asana’s) en eindigt met een diepe begeleide relaxatie.

Beginners

Deze les kent een rustiger tempo en omvat meer gedetailleerde instructies dan Alle Niveaus.

In de Beginners les worden de 12 basis yogahoudingen van de Sampoorna/Sivananda traditie onderwezen.

Elke les omvat ademhalingsoefeningen (pranayama), opwarming en stretching oefeningen, yoga houdingen (asana’s) en eindigt met een diepe begeleide relaxatie.

Yin Yoga

Dit is een perfecte aanvulling op de meer dynamische Hatha Yoga die meer inzet op kracht en het versterken van spieren.

Yin Yoga omvat een trager ritme waarbij de yogahoudingen langer worden aangehouden (2-5 minuten). Hierdoor wordt er ook dieper in het lichaam gewerkt op het bindweefsel (fascia) en gewrichten en wordt het bekkengebied losgemaakt. Tevens wordt meditatie in de houdingen mogelijk.

Yin Yoga focust zich vooral op ontspanning en innerlijke rust (Noot: door onze drukke samenleving worden we vaak vooral richting de Yang (actie) kant geduwd).

De hedendaagse versie van yin yoga (ontwikkeld door Paul Grilley) combineert de invloeden van yoga uit India met Chinese Taoïstische principes en westerse wetenschap om onze gezondheid op verschillende niveau’s te verbeteren.

Prijzen:

 • 1 les – 14 EUR (75 minuten)
 • 10 lessen – 125 EUR (4 maanden geldig)
 • Proefles – 2 lessen voor 20 EUR (we raden aan om minstens 5 yogalessen te volgen om te evalueren of de gekozen yoga stijl iets voor jou is)

Lessenrooster: 

 • Alle Niveaus
  • Vrijdag:      9:00 – 10:15 en 17:30 – 18:45
  • Zaterdag: indien jullie een groep vormen van 5 personen kan er les gegeven worden van 9:00-10:15
 • Beginners
  • Maandag:  18:00-19:15
  • Zaterdag: indien jullie een groep vormen van 5 personen kan er les gegeven worden van 9:00-10:15
 • Yin Yoga: momenteel enkel in privé les
  
Inschrijven: 
Kies uit onderstaande lessenoverzicht door, binnen het reservatie-systeem zelf, naar beneden te scrollen naar de yogales(sen) die je wenst te boeken en klik op “Register”.  Je registratie is pas gelukt als je op “Confirm” klikt zoals hieronder aangegeven.

Na de registratie ontvang je een bevestigings-email van support@ubindi.com  
Je kan ook zien dat je ingeschreven bent, door naar de les te gaan die je net geboekt hebt en in plaats van “Register”, staat er nu “Going”.
Indien je nog geen account op ons reservatie-systeem Ubindi hebt, zal je eerst gevraagd worden (in een aantal eenvoudige stappen om je te registreren).
Indien je stap-voor-stap hulp wilt om een account te maken of om voor de les te registreren, klik dan hier op onze gebruikershandleiding.
In deze gebruikershandleiding kan je ook de 4 stappen zien hoe je eenvoudig op jouw smartphone een app kan maken van ons reservatie-systeem.

De registraties voor de les worden afgesloten 6u voor de les start om organisatie-redenen.  Indien er minder dan 3 inschrijvingen zijn bij afsluiting, gaat de les niet door. Je wordt hiervan tijdig verwittigd.

Indien je problemen hebt met de registratie, bel Dave gerust op 0499/58.53.52 die je verder zal helpen.