Icoone behandelingen

I AM lanceert de Icoone met Laser & Led

Naarmate je ouder wordt, neemt het collageen in je huid af en verliest je huid haar elasticiteit. Je krijgt rimpels, fijne lijntjes en verslappingen worden steeds meer zichtbaar.

Is dit voor jou ook zo herkenbaar? En ben je op zoek naar een effectieve behandelmethode om je rimpels te verminderen en je verslappingen aan te pakken?

Dan hebben we dé oplossing voor jou! Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: de icoone® Laser.Med

Met de icoone® LASER.Med werk je op de meest effectieve en op een geheel natuurlijke manier aan een verjongde huid met meer volume.

De icoone® LASER.Med is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage.

Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd.

Hoe werkt de Icoone ?

Deze mechanische stimulatie is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm® technologie). In de rollers van icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel network (fascia). 

Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 21.600 stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

 De icoone® LASER.Med combineert daarnaast ook LED en LASER. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm diode laser diep in het onderhuids vetweefsel doordringt en geabsorbeerd wordt door enkel vet. De vetcellen worden vloeibaar. Hierdoor kan het vet, wat is vrijgemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof; suiker.

De mechanische stimulatie van het weefsel, door de twee Independent Motorized Rollers, zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Hier een aantal voorbeelden van resultaten met de icoone® LASER.Med

                                                VOOR                                                                            NA

Omtrekvermindering / BIL LIFT

Wist jij dat de icoone® LASER.Med ook zeer goed in te zetten is voor omtrekvermindering en contourverbetering?

De icoone® LASER.Med stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor contouren beter zichtbaar worden en je meer spierdefinitie krijgt. De icoone® LASER.Med combineert naast de Roboderm technologie ook LED en Laser. Onderzoek toont aan dat we door middel van deze combinatie, mechanische bindweefselmassage met LED en Laser, maar liefst 43% meer resultaat op het gebied omtrekvermindering behalen.

Medische indicaties

Ook voor medische indicaties zoals de behandeling van een litteken, brandwonden, spierpijn, fybromyalgie, cellulite, Lymfoedeem/lipoedeem, vermoeidheid/stress, voor en na chirurgie, liposuctie en zwangerschap zetten we de icoone® LASER.Med in. 

Door maar liefst 21.600 microstimulaties per minuut te creëren wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. De huid herstelt van binnenuit en het genezingsproces van het litteken wordt bevorderd. Tevens stimuleert de icoone® de bloedcirculatie en de afvoer van vocht wat er beiden voor zorgt dat de omliggende huid van het litteken verbetert en herstelt.

 

Behandelingstarieven (inclusief Laser en Led toepassing)
Beauty & Wellness
Gezicht en Hals (30 minuten)    €92
Gezicht, Hals en Decolleté (40 minuten)    €104
Lichaamsbehandeling (1 focuszone – 40 minuten)  €92
Extra focuszone (20 minuten)  €44
Kuur 10+ 1 GRATIS
Icoone bodysuit    €37
Aansluitend bij andere verzorging: 
Module Gezicht en Hals        €70
Module Gezicht, Hals & Decolleté   €82
Drainage gezicht + hals (20 minuten) € 50
Healthcare
Behandeling vanaf € 50
Extra focus programma € 43
Drainage gezicht + hals (20 minuten) € 70
Kuur litteken 10 behandelingen € 400

Behandeltijd is afhankelijk van de huidconditie en indicatie.  Vraag uw behandelspecialist om advies.

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke behandeling? Wij vertellen je graag meer!


@ info@instituut-i-am.be

📞 +32 477344188