Over ons

Nathalie en Dave verwelkomen jullie in hun instituut I AM. 

In instituut I AM kun je bij Nathalie terecht voor schoonheidsbehandelingen en bij Dave voor wellbeing (yoga en thai yoga massage) en coaching. 

Uit respect voor mens, dier en natuur en vanuit de overtuiging dat je lichaam het verdient om op een gezonde en liefdevolle manier te worden behandeld, worden bij Instituut I AM enkel producten op natuurlijke basis gebruikt .

Voor de lichaams- en gelaatsverzorgingen is daarom bewust gekozen voor de producten van Organicspa en van Chi Essential Cosmetics omdat deze producten zijn samengesteld op basis van natuurlijke, biologisch en vegan bestanddelen die een effectief ondersteunende, verzorgende en helende werking hebben op de huid. 

Organicspa

Bij I AM hebben we bewust de keuze gemaakt om te werken met de producten van Organicspa die 100% natuurlijk en vegan zijn.

De basis van de formule is van natuurlijke oorsprong en bevat daarom geen ingrediënten zoals normale bewaarmiddelen bvb parabenen, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, etc , noch mogen de bewaarstoffen niet verscholen zitten in stoffen zoals parfum.

Er werd bewust gekozen voor biologische grondstoffen die medicinale actieve bestanddelen bevatten.

Organicspa heeft een certificering via de Organic Food Chain en draagt trots dit logo op al haar producten die jou het vertrouwen geven dat je een product koopt dat effectief biologisch is van nature uit.

Chi Essential Cosmetics

De producten van Chi Essential Cosmetics zijn 100 % natuurlijk en zorgen voor een verzachtende, voedende en beschermende werking op de huid door het gebruik van biologische, koudgeperste plantenoliën van de hoogste kwaliteit.

Omdat er aan de producten van Chi Essential Cosmetics geen synthetische ingrediënten of conserveringsmiddelen worden toegevoegd, zijn de producten geschikt voor alle huidtypes en huidklachten.

Door de aanwezigheid van etherische oliën zorgt een behandeling met producten van Chi steeds voor een bijzondere geurbeleving en een doelgerichte werking.