Over onze lesgevers

Dave: over mezelf

Mijn naam is Dave en ik ben geboren aan de Belgische kust.

 

Ik startte met het beoefenen van Yoga in 1995 en probeerde verschillende yoga stijlen uit om te leren omgaan met de gevolgen van stress die voortvloeiden uit mijn commerciële job in grote IT bedrijven. 

 

In 2013 ontdekte ik de voordelen van Sampoorna Yoga en welke gevolgen dit had op lichaam en geest waardoor ik een regelmatige beoefenaar werd. De compleetheid van Sampoorna Yoga veranderde mijn visie op gezondheid en op het leven. 

 

Ik besloot om de yoga voordelen te delen met anderen en werd yoga leraar in 2015 na mijn 500 uren opleiding bij Sampoorna oprichter Shri Yogi Hari (Dave is 500H Registered Yoga Teacher bij Yoga Alliance). 

 

Ook volgde ik: 

  • Yin Yoga Teacher opleidingen bij Joe Barnett (rechterhand van Yin Yoga oprichter Paul Grilley)
  • Children Yoga en Mindfulness Teacher opleiding bij Bryony Duckitt (YogaBeez London). 

Van 2017 tot eind 2019 was ik eigenaar van Sampoorna Yoga Studio in Brussel, Brussels eerste yoga studio en gekend voor haar authentieke yoga-aanbod.

 

Daarnaast ben ik ook Thai Yoga Massage therapeut.

 

Mijn lessen gaan door in het I AM instituut waar het wellbeing aanbod verder wordt uitgebouwd, samen met mijn echtgenote Nathalie Ledain. 

Regelmatig yoga geven en zelf yoga en bijscholing blijven volgen, laten mij toe om in balans te blijven en gelukkig en positief in het leven te staan. 

 

Dave is te bereiken op davedegraeve@hotmail.com en op 0499/58.53.52 

 

Registered Yoga Teacher (Yoga Alliance gecertifieerd RYT500)